fbpx
Your Cart
Subtotal:
0.00
View/Edit Cart
Checkout Now

Speciaalbieren

Speciale dranken

Bierproeverij

Untappd

Ons aanbod

Bij Lokaal OostWest verkopen we graag producten met een verhaal en dat verhaal achter het product vertellen wij u graag. Onze winkel heeft een ruim aanbod aan speciaalbieren en speciale dranken. Wij hebben meer dan 500 verschillende speciaalbieren op de plank staan en daarmee voor iedere smaak een lekker biertje. Deze bieren komen uit verschillende landen en plaatsen. Er is voor iedereen wel wat lekkers te ontdekken!

Groot aanbod speciaalbier en dranken

Naast speciaalbier verkoopt Lokaal OostWest ook wijnen en likorettes van de Hoornse distillateur Schermer. Voor aparte merken frisdrank en siropen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u echt eens iets anders en zoekt u iets speciaals? Dan helpt Lokaal OostWest u graag verder. Naast dranken verkopen wij ook kaasjes, worst, nootjes, bierglazen en cadeauartikelen. Wij wisselen veel in het assortiment, zodat u altijd weer iets nieuws kunt proberen.

Eigen likeur en bitter

Een speciaal product waar wij extra trots op zijn is ons eigen Grote Oost likeur en Compagnie Bitter. Deze hebben wij samen met de enige echte Hoornse distillateur Schermer ontwikkeld voor Lokaal OostWest.

Alle drank is speciaal

De producten van Lokaal OostWest zijn leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen. Naast de verkoop van de dranken en producten in de winkel, bieden wij ook proeverijen aan. Wij helpen u bij het organiseren van een proeverij of komen bij u thuis. Daarnaast organiseren wij regelmatig zelf proeverijen op diverse locaties.

We blijven altijd op zoek naar nieuwe producten die in ons concept passen. Het assortiment zal dus regelmatig veranderen. Klik hierboven op de iconen om meer te weten te komen over onze speciaal bieren, speciaal dranken en de bierproeverij.

Wilt u meer weten over onze dranken en overige producten? Wij vertellen het u graag in de winkel.

Lokaal OostWest – Waar alle drank speciaal is!

pic

500+

Verschillende bieren

Iedere zondag

geopend

sterk wisselend

assortiment

3 avonden

per week geopend