fbpx
Your Cart
Subtotal:
0.00
View/Edit Cart
Checkout Now

SPECIAALBIEREN

 

De echte bierliefhebber zit bij Lokaal OostWest helemaal goed. Wij hebben maar liefst meer dan 500 verschillende speciaalbieren op de plank staan. Wij hebben een ruim assortiment in verschillende prijsklasse, waardoor er voor iedere bierliefdrinker wat tussen zit.

WERELDSE EN LOKALE BIEREN

In de winkel vindt u meer dan 500 speciaalbieren, allemaal van kleine brouwerijen. Veel uit de buurt, maar ook uit de rest van Nederland en zelfs van een aantal brouwers uit Europa en Amerika. Van onontdekte Amerikaanse bieren tot bieren uit Letland: wij hebben het allemaal in het assortiment. Uit de omgeving hebben we bieren van brouwerijen uit Hoorn, Zwaag, Blokker, Alkmaar en Purmerend.

Alle bierstijlen zijn terug te vinden in de winkel. Van Belgische (blond, dubbbel, tripel) tot Engelse Ale, Pale Ale en India Pale Ale. Uiteraard hebben wij ook diverse stouts en porters, maar ook zure bieren zoals Geuze en Gose. Wij zijn altijd op zoek naar mooie houtgelagerde bieren en bieren die dankzij een experiment tot stand zijn gekomen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Peanut Butter Milk Stout uit Amerika in de winkel staan, een pindakaas bier dus!

WISSELEND AANBOD

Bij Lokaal OostWest hanteren wij een dynamisch concept. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die binnen ons concept passen. Er wordt veel gewisseld in het aanbod van de speciaalbieren. Hierbij houden wij niet alleen rekening met de seizoenen, maar hebben wij ook specials staan zoals pompoen-, sinterklaas- en barrel aged bier. Deze speciaalbieren zijn afwisselend in ons assortiment te vinden.

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor een bierdrinker? Lokaal OostWest maakt en verkoopt diverse leuke bierpakketten. Deze pakketten zijn niet alleen leuk om te geven maar ook om te krijgen. In onze winkel op het Grote Oost 23 in Hoorn voorzien wij u graag van advies en geven wij u meer informatie over alle speciaalbieren en speciale dranken.

pic

500+

Verschillende bieren

Iedere zondag

geopend

sterk wisselend

assortiment

3 avonden

per week geopend

Onze winkel vind je hier

Grote Oost 23
1621 BR Hoorn

Wij zijn geopend op

maandag en dinsdag: gesloten
woensdag en vrijdag: 12.00 – 20.00 uur
donderdag: 12.00 – 21.00 uur
zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
zondag: 10.00 – 17.00 uur

Bereik ons via

Email: info@lokaaloostwest.nl
telefoonnummer: 06 203 536 02