fbpx
Your Cart
Subtotal:
0.00
View/Edit Cart
Checkout Now

Speciaalbieren

Speciale dranken

Bierproeverij

Untappd

Welkom bij Lokaal OostWest

Lokaal OostWest is de enige speciaalbierwinkel in Hoorn. Wij hebben ons sinds november 2017 gevestigd op het Grote Oost in Hoorn. Wij hebben meer dan 500 verschillende speciaalbieren op de plank. Van Hoornse Hop tot onontdekte Amerikaanse bieren. Voor iedere bierliefhebber en in elke prijsklasse hebben wij wat wils en altijd iets nieuws te ontdekken!

Eigenaren Marloes Koomen en Eric Boekhout hebben maar liefst 24 jaar horeca-ervaring en zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het groeiende speciaalbierlandschap. Daardoor kunnen zij voor iedere smaak het juiste advies geven.

Groot en wisselend lokaal assortiment

Bij Lokaal OostWest hanteren we een dynamisch concept, er wordt dus veel gewisseld in het aanbod van speciaalbieren. Dit doen wij niet alleen met de seizoenen maar ook met speciale gelegenheden. Voorbeelden hiervan zijn pompoen-, sinterklaas- en barrel aged bieren. Deze speciaalbiertjes zijn afwisselend in het assortiment te vinden.

Zoals de naam van de zaak al aangeeft bestaat het assortiment ook uit lokale bieren van brouwers uit Blokker, Zwaag, Medemblik, Enkhuizen, Alkmaar en Purmerend. Daarnaast heeft Lokaal OostWest samen met de enige echte Hoornse distillateur Schermer speciaal voor de winkel een Grote Oost Likeur en een Compagnie Bitter ontwikkeld. Leuk om te geven maar ook heel leuk om te krijgen!

Naast speciaalbier verkoopt Lokaal OostWest ook wijnen en likorettes van de Hoornse distillateur Schermer, aparte merken frisdrank en siropen, kaasjes, nootjes, worst, bierglazen en cadeauartikelen.

In onze winkel voorzien wij u graag van advies en geven wij u meer informatie over alle speciaalbieren en speciale dranken. U bent van harte welkom in onze speciaalbierwinkel op het Grote Oost 23 in Hoorn.

Lokaal OostWest – Waar alle drank speciaal is!

pic

500+

Verschillende bieren

Iedere zondag

geopend

sterk wisselend

assortiment

3 avonden

per week geopend

Onze winkel vind je hier

Grote Oost 23
1621 BR Hoorn

Wij zijn geopend op

maandag en dinsdag: gesloten
woensdag: 12.00 – 20.00 uur
donderdag: 12.00 – 20.00 uur
vrijdag: 11.00 – 20.00 uur
zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
zondag: 12.00 – 17.00 uur

Bereik ons via

Email: info@lokaaloostwest.nl
telefoonnummer: 06 203 536 02