Lokaal Oostwest is de enige bierspeciaalzaak in Hoorn, gevestigd op Grote Oost. Na bijna 25 jaar Café Charlies zijn Eric Boekhout en Marloes Koomen eind vorig jaar begonnen aan deze nieuwe uitdaging. Lokaal Oostwest heeft meer dan 500 verschillende speciaal bieren op de plank staan. Voor elke bierliefhebber, in elke prijsklasse en voor ieder wat wils!

Super Bowl

Na Halloween en Black Friday gaan we over tot het Amerikaanse fenomeen: “Super Bowl”. Op zondag 4 februari wordt de Super Bowl 2018 gespeeld. Het is de 52e editie van dit evenement. De winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) spelen tegen elkaar. Het Amerikaanse evenement staat bekend om het enorme spektakel wat hieromheen gecreëerd wordt. De grootste artiesten komen langs om een spectaculaire show neer te zetten. De dag van deze wedstrijd wordt in de V.S. bijna als een Nationale feestdag gezien. Wat is er nu mooier dan deze dag meebeleven onder het genot van een biertje?

Vanaf 17 januari bieden wij alle speciaal bieren aan met 20% korting! De actie loopt door tot en met 4 februari.

Naast de winkel, organiseren wij ook bierproeverijen. Verzamel een leuke club mensen en neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 20 35 36 02 of kom even langs in onze winkel.