Vorig jaar november begonnen Marloes Koomen en Eric Boekhout aan hun nieuwe uitdaging. Na bijna 25 jaar zelfstandig horecaondernemer te zijn geweest werd het tijd voor een nieuwe draai in hun leven. Aan het Grote Oost in Hoorn werd gestart met (vooral) een speciaalbierwinkel. Tijd voor een klein feestje want de winkel is alweer ruim een jaar geopend !

Lokaal OostWest heeft inmiddels ruim 550 soorten speciaalbier op de plank staan. Veel Nederlandse wat kleinere en onbekendere brouwerijen, maar ook bieren uit Spanje, de Verenigde Staten, Letland, IJsland, Estland en uit Scandinavië zijn ruim vertegenwoordigd. Uiteraard is een assortiment uit België ook zeker aanwezig.

Naast bier verkoopt de winkel ook een groot bij-assortiment wat zeker handig is met het oog op de kadotijd voor zowel privé als in de relatiegeschenken-sfeer. Zoals gezegd is er een ruime keus uit bier (ook lokaal), wijn, frisdrank, kaas, nootjes en andere verwennerijen. Ook bestaat de mogelijkheid tot het samenstellen van een pakket met meerdere lokale producten.

Er is op dit moment een ruime keus van producten uit West-Friesland. We werken onder meer samen met Saalhof wijn uit Wognum, de Bakker van Hoorn, Jamenzo uit Oosterblokker, Zoetzure Zus uit Medemblik, Enkhuyzer Mosterd, droge worst van Hoornse Stadsworst. Verder zijn er mogelijkheden voor sapjes van ’t Keetje uit Lutjebroek, bakmixen van Molen de Krijgsman uit Blokker. Nieuw zijn de bonbons van Chocolate Planet en de lekkerste drop van Klepper en Klepper uit Edam.

Er is dus keuze genoeg! Kom eens vrijblijvend langs in de winkel of mail voor info naar info@lokaaloostwest.nl of bel 06-20353602.